Otteluraportti: VPS - RoPS | Lohkovaihe | Liigacup 2011

VPS vs RoPS
3 0

Tiedot

Ottelupäivä: 16.02.2011
Otteluaika: 18:00

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 58 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Pavle Khorguashvili <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Nchimunya Mweetwa Vaihto ajassa 66 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Valter Khorguashvili <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Mika Gröhn Vaihto ajassa 72 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Lawrence Lubinda <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Christopher Musonda Varoitukset Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/19.jpg' /><br />Janne Turpeenniemi Varoitukset Min.  ::<br />Valter Khorguashvili Varoitukset Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/4.jpg' /><br />Tuomo Könönen

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
VaroituksetJanne Turpeenniemi
VaroituksetValter Khorguashvili
VaroituksetTuomo Könönen
58Kentälle Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Pavle Khorguashvili (Keskikenttä)
66Kentälle Mika Gröhn (Keskikenttä)
 Vaihtoon Valter Khorguashvili (Keskikenttä)
72Kentälle Christopher Musonda (Keskikenttä)
 Vaihtoon Lawrence Lubinda (Hyökkääjä)

 Kooste

VPS kaatoi RoPS:n 3-0

Keskiviikon toisessa Liigacupin kahinassa kohtasivat Vaasassa VPS ja RoPS. Kotijoukkue saalisti nälkäisenä ensimmäisen voittonsa Liigacupissa maalilukemin 3-0.
Kolmella tasapelillä Liigacupin aloittanut VPS aloitti ottelun RoPS:aa vastaan väkevästi ja selvästi avausvoitto mielessään. Kim Bölingillä oli jo toisella minuutilla loistopaikka, mutta pusku livahti yli maalin. 11. minuutilla Riku Heinin vapaapotkusta Gungör Kaya pääsi koettamaan maalintekoa paluupallosta, mutta ei onnistunut tuhannen taalan paikasta. Samantyyppinen tilanne oli Antonio Inutilella paria minuuttia myöhemmin, mutta hänkään ei saanut sysättyä RoPS-vahti Alex Nyomin eteensä sylkemää palloa verkon perukoille. 

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 35. peliminuutilla. Vaasan Palloseura sai kulmapotkun, jota asettui antamaan Edgar Bernhardt. Jyrki Saranpää ehti päineen ensimmäiseksi pelivälineeseen ja jatkoi sen rangaistuspilkun kohdalle, josta Kim Böling latasi pallon voimalla maalin kattoon.

VPS piti ohjat pelistä lähes koko ensimmäisen puoliajan ja oli toistamiseen lähellä maalintekoa, kun Heinin vapaapotku osui ylähirteen 38. minuutilla. RoPS sai ensimmäisen tekopaikkansa vasta 41. minuutilla, kun VPS-vahti Tomer Chencinski teki pienen arviointivirheen vastaantulossaan ja Francis Kombe pääsi laukomaan. Hänen yrityksensä livahti kuitenkin yli maalin.

Toisen puoliajan alussa RoPS:lla oli mahdollisuus kääntää pelin kurssi, kun Francis Kombe pääse läpiajoon. Viimeistely kuitenkin ontui ja nosto livahti yli maalin.

VPS ei hallinnut enää ottelutapahtumia ihan yhtä suvereenisti kuin ensimmäisellä puoliajalla, mutta viimeistely saatiin astetta paremmalle tasolle. 57. minuutilla Riku Heini iski komealla vapaapotkumaalilla VPS:n 2-0-johtoon. 16 rajalta lähetetty tarkka vapari upposi oikeaan etukulmaan.

65. minuutilla Bernhardt syötti Inutilen läpiajoon.  Stephen Kunda joutui kaatamaan hänet ja erotuomari näytti palloa pilkulle. Bernhardt asettui pallon taa ja laukoi sen kylmäverisesti aivan vasempaan alanurkkaan.

75. minuutilla ottelussa paljon esillä olleella Bernhardtilla oli paikka sivaltaa illan neljäs osuma, mutta Nyom sai RoPS-maalilla venytettyä täpärästi kouransa kohti alakulmaa edenneen pallon eteen.

Viimeinen tilanne siunaantui Antonio Inutilelle 89. minuutilla, mutta Woodbinen erinomaisesta esityöstä huolimatta Inutilen laukaus loistopaikasta epäonnistui ja taululle jäivät loppulukemiksi 3-0.


VPS - RoPS 3-0 (1-0)
35. min 1-0 Kim Böling (Jyrki Saranpää)
57. min 2-0 Riku Heini
65. min 3-0 rp. Edgar Bernhardt


VPS
CHENCINSKI Tomer
KAYA Gungör (>84. LAMMI Niki)
WOODBINE Obrien var.
ENGSTRÖM Jesper
UIMANIEMI Antti
HEINI Riku
INUTILE Antonio
BERNHARDT Edgar var. (>79. KOSKELA Tero)
NYGÅRD Jens
BÖLING Kim var. (>78. MAKI Mustafa)
SARANPÄÄ Jyrki

Vaihtopenkki
PAANANEN Tomi
HENRIKSSON Janne
NORDSTRÖM Daniel

RoPS
NYOM Alex
KÖNÖNEN Tuomo var.
TABE Etchu
KUNDA Stephen
GRÖHN Mika (>66. KHORGUASHVILI Valter var.)
MWEETWA Nchimunya (>58. KHORGUASHVILI Pavle)
KOMBE Francis
MWABA Chanda
CHIBANGA Godfrey
MUSONDA Christopher (>72. LUBINDA Lawrence)
TURPEENNIEMI Janne var.

Vaihtopenkki
VIKMAN Arto
LAHDENMÄKI Jarkko