ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: RoPS - JIPPO | Kierros 22 | Ykkönen 2010

RoPS vs JIPPO
0 0

Tiedot

Ottelupäivä: 12.09.2010
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Juha-Matti Kanniainen
 
Yleisöä : 1.327

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 59 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Kennedy Owusu-Ansah <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Jukka Santala Vaihto ajassa 78 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Tuomas Markkula <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Christopher Musonda
Varoitukset Min. 51 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
51Varoitukset JIPPO (Pennanen Erno)
59Kentälle Jukka Santala (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Kennedy Owusu-Ansah (Keskikenttä)
78Kentälle Christopher Musonda (Keskikenttä)
 Vaihtoon Tuomas Markkula (Keskikenttä)

 Kooste

RoPS taas maalittomaan tasapeliin

Rovaniemen Palloseuran Ykkösen sarjajohto kaventui yhteen pisteeseen, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin sarjapaikastaan kamppailevan Joensuun JIPPOn isäntänä. RoPS hallitsi pelitapahtumia lähes mielin määrin, loi paljon puolittaisia maalintekopaikkoja ja muutaman avopaikankin, mutta pallo ei mennyt maaliin edes repulla kantamalla. JIPPO pelasi kurinalaista puolustuspeliä, ja haki vastaiskupaikkoja.
- JIPPO oli passiivinen, mutta hyvin organisoitunut joukkue. Pallon alla oli aina 8-10 miestä, eikä meille jäänyt juuri tilaa. Mielestäni pelasimme hyvää peliä, mutta viimeistely oli jälleen iso ongelma. JIPPOn puolustuspeli on sarjan parasta laatua, RoPSin valmentaja John Allen tuskaili.
JIPPOn käskyttäjä Mark Dziadulewicz oli pisteeseen huomattavasti virkaveljeään tyytyväisempi.
- Teimme paljon töitä ja taistelimme hyvin. Olen tyytyväinen pisteeseen, se voi olla todella arvokas sarjan päätteeksi.

Jo ottelun alussa pelin käsikirjoitus selvisi. RoPS piti palloa, ja vyörytti hyökkäyksiä kohti joensuulaisten maalia. Jo aivan alkuhetkillä RoPSilla oli hyvä paikka, mutta Nchimunya Mweetwa ja Pavle Khorguashvili törmäsivät samalle pallolle. Parinkymmenen minuutin jälkeen Godfrey Chibangan kova veto siivottiin maaliviivalta väljemmille vesille. Paikkoja seurasi useita, mutta viimeiset syötöt olivat heikkoja tai laukaukset suuntautuivat ohi maalin. Etenkin Mweetwalla oli lukuisia tilanteita, jotka hän tuhri niin, että usein laukauskin jäi ampumatta. Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla Christopher Musonda ja Jukka Santala pääsivät rusikoimaan samassa tilanteessa palloa maaliviivalta, mutta ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Mikko Ikonen torjui nämäkin lähentelyt. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä suuremmaksi RoPSin tuska kasvoi. Hirmuinen kiire ja hätä vesittivät monet herkulliselta näyttäneet tilanteet. Pavle Khorguashvili ampui läheltä sivuverkkoon, Kennedy Owusu-Ansah ampui läheltä yli ja aivan ottelun loppuhetkien kovassa rynnistyksessä Chibanga ampui läheltä päin Ikosta.

RoPS on nyt kovassa paikassa, sillä PoPa on vain pisteen ja Viikingit kahden päässä. Ensi viikonvaihteen PoPa pelissä on jo sarjajohto kyseessä.
RoPSin kapteeni Janne Turpeenniemi oli pettynyt.
- Pelasimme hyvin, mutta viimeistely oli taas heikkoa. Johdamme kuitenkin edelleen sarjaa ja liiganousu on täysin omissa käsissä.
John Allen pyöritteli epäuskoisena päätään.
- Näissä 0 – 0 peleissä on jo kirouksen makua. Uskoin voittoon aivan loppuun asti. Pistekin on kuitenkin tyhjää parempi.

RoPSin joukkueessa oli monia onnistujia. Chanda Mwaban hyvän ottelun miinukseksi jäi useampi hukattu puolittainen maalipaikka, Godfrey Chibanga oli varmaotteinen puolustavana keskikenttämiehenä ja Stephen Kunda oli vahva topparin tontilla. JIPPOn onnistujia olivat Ikosen lisäksi Tuomas Korpela joka pimensi Santalan tehokkaasti.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227