ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: RoPS - PK-35 | Kierros 5 | Ykkönen 2010

RoPS vs PK-35
3 0

Tiedot

Ottelupäivä: 23.05.2010
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Jari Järvinen
 
Yleisöä : 1.082

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 48 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Christopher Musonda <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Chileshe Chibwe Vaihto ajassa 62 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Godfrey Chibanga <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Pavle Khorguashvili Vaihto ajassa 71 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Nchimunya Mweetwa <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Samuel Chidi Maalit Min. 2 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/11.jpg' /><br />Chileshe Chibwe Maalit Min. 62 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/13.jpg' /><br />Samuel Chidi Maalit Min. 88 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/10.jpg' /><br />Chanda Mwaba Varoitukset Min. 16 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/11.jpg' /><br />Chileshe Chibwe Varoitukset Min. 19 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/20.jpg' /><br />Pavle Khorguashvili

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
02MaalitChileshe Chibwe (1 - 0)
16VaroituksetChileshe Chibwe
19VaroituksetPavle Khorguashvili
48Kentälle Chileshe Chibwe (Keskikenttä)
 Vaihtoon Christopher Musonda (Keskikenttä)
62MaalitSamuel Chidi (rp. 2 - 0)
62Kentälle Pavle Khorguashvili (Keskikenttä)
 Vaihtoon Godfrey Chibanga (Keskikenttä)
71Kentälle Samuel Chidi (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
88MaalitChanda Mwaba (3 - 0)

 Kooste

RoPS murjoi PK-35 Vantaan

Rovaniemen Palloseuraa jatkoi vakuuttavasti voittoputkeaan voittamalla PK-35:n puhtaasti 3-0. Rovaniemeläisillä oli paikkoja useisiin lisäosumiin, mutta maalipuut, maalivahti Juha Soukiala ja epäonnistunut rangaistuspotku säästivät PK:n rökäletappiolta.
- Ei tässä ole mitään selitettävää. Selvästi parempi joukkue voitti. Emme saaneet maalia aikaan vaikka haimme sitä jopa kuudella hyökkääjällä. Yksi olisi ollut kiva tehdä, mutta ei se lopputulokseen olisi vaikuttanut, alistuneen tuntuinen PK-luotsi Mikko Lappalainen kertoi.

PK oli reissussa pahasti varamiehisenä.
- Keskikentällämme ei ollut yhtään varsinaista keskikenttäpelaajaa. Esimerkiksi Petteri Kaijasilta pelasi nyt, seitsemäntenä PK-vuotenaan, ensimmäisen kerran keskustassa. RoPS ei ole sopiva vastustaja uusien pelipaikkojen opetteluun.
Lappalainen tuskaili muutenkin loukkaantumisten kanssa.
- On tämä ihmeellistä. Viime kaudella joukkue hajosi loukkaantumisiin juhannuksena, nyt ei kestetty kuin vappuun.

John Allen oli tyytyväinen voittoon, mutta vaativa britti suomi silti omiaan.
- En ole tyytyväinen maalipaikkojen hyödyntämiseen, meillä oli päivänselvät paikat 7-10 maaliin, joskus maalierokin voi ratkaista isoja asioita.
Allen nosti esiin pikkuhiljaa parantavan tähtihyökkääjä Nchimunya Mweetwan.
- ”Drogba” tuli vaihdosta kahdeksikymmeneksi minuutiksi kentälle ja hukkasi hattutempun verran paikkoja.

RoPS sai peliin salama-alun, kun ottelun toisella minuutilla Samuel Chidi vapautti Chileshe Chibwen maalintekoon. PK pysyi kuitenkin avausjakson mukavasti RoPSin mukana. RoPSin ryhmitys valui liian alas, ja hyökkäyspelin rakentelu tökki pahasti. Vaarallisiin paikkoihin vantaalaiset eivät kuitenkaan päässeet. Toisella puoliajalle John Allen vaihtoi kentälle Christopher Musondan, jonka nopeus oli myrkkyä PK:lle. Myös Chanda Mwaba pääsi paremmin peliin mukaan, ja puhkoi PK:n puolustusta nopeilla pystysyötöillä. Musonda kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti 59. minuutin pelin jälkeen, mutta Mwaba ampui pilkun ohi. Vain hetkeä myöhemmin Chidi kaadettiin, ja nigerialainen itse ampui pallon verkkoon. PK:n oli pakko avata peliään, ja RoPS pääsi iskemään jatkuvasti vaarallisesti. Ottelu ratkesi viimeistään, kun Musonda kova laukaus kimposi tolpasta kentälle ja Mwaba ohjasi pallon tyhjään maaliin. RoPS maalilla Arto Vikman joutui esittämään pari hyvää torjuntaa, mutta varsinaista loppukiriä PK ei saanut aikaan. RoPS kolisutteli tolppia toiseenkin kertaan, kun Mweetwa jysäytti pallon ylärimaan.

Allen oli tyytyväinen joukkueensa työmoraaliin ja pelaajamateriaaliin.
- Nyt näyttää hyvältä. Joukkue teki töitä ja pystyi rohkeampaan peliin toisella puoliajalla. On hieno tilanne, että voin vaihtaa kentälle Musondan tapaisia pelaajia. Erityiskehut Allenilta sai keskikentän pohjalle pelannut kaksikko Stephen Kunda-Godfrey Chibanga.
- Erittäin hienoa peliä.

Nuori Jarkko Lahdenmäki oli kovassa paikassa vaarallisen ja vahvan Danielin kanssa, mutta hoiti tonttinsa varmasti.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227