ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: RoPS - Klubi 04 | Kierros 2 | Ykkönen 2010

RoPS vs Klubi 04
1 1

Tiedot

Ottelupäivä: 02.05.2010
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Mikko Lehtola
 
Yleisöä : 847

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 54 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Tuomas Markkula <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Chileshe Chibwe Vaihto ajassa 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Samuel Chidi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Godfrey Chibanga Vaihto ajassa 80 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Jyri Kokkonen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Nchimunya Mweetwa Maalit Min. 65 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/20.jpg' /><br />Pavle Khorguashvili Syötöt Min. 65 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/13.jpg' /><br />Samuel Chidi Varoitukset Min. 55 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/3.jpg' /><br />Jarkko Lahdenmäki Varoitukset Min. 71 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/20.jpg' /><br />Pavle Khorguashvili Varoitukset Min. 72 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/19.jpg' /><br />Janne Turpeenniemi Suorat ulosajot Min. 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/18.jpg' /><br />Christopher Musonda
Maalit Min. 14 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
14Maalit Klubi 04 (Zakaria Kibona 0 - 1)
54Kentälle Chileshe Chibwe (Keskikenttä)
 Vaihtoon Tuomas Markkula (Keskikenttä)
55VaroituksetJarkko Lahdenmäki
60Kentälle Godfrey Chibanga (Keskikenttä)
 Vaihtoon Samuel Chidi (Hyökkääjä)
65MaalitPavle Khorguashvili (1 - 1)
65SyötötSamuel Chidi (1 - 1)
71VaroituksetPavle Khorguashvili
72VaroituksetJanne Turpeenniemi
80Kentälle Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Jyri Kokkonen (Hyökkääjä)
90Suorat ulosajotChristopher Musonda

 Kooste

RoPS tuhlasi maalipaikkoja ja rangaistuspotkun

RoPSin ja Klubi 04:n kiihkeä ottelu päättyi pistejakoon lukemin 1-1 (0-1). Isäntäjoukkue loi paljon maalitilanteita, muttei onnistunut ohittamaan Klubi-vahti Tomas Kariketta yhtä kertaa enempää. Kulibin maalin teki Zakaria Kibona ja RoPSin osuman Pavle Khorguashvili. Karike oli Klubin sankari, kun hän huipputorjuntojen lisäksi torjui Christopher Musondan rangaistuspotkun. Ottelussa tunteet kävivät kuumina, ja Musonda ja Klubin David Ramadingaye ajettiin punaisella kortilla kentältä.

RoPSilla oli ottelussa reilusti yli kymmenen kulmapotkua, mutta niitä ei osattu hyödyntää. Klubi oli lähes koko ottelun kovan paineen alla, mutta oli nopeissa vastaiskuissaan vaarallinen. RoPSin puolustuksessa olikin paljon epävarmuutta. Etchu Tabe oli jälleen kentän paras pelaaja, mutta etenkin Jarkko Lahdenmäki ja maalivahti Arto Vikman olivat epävarmoja.

Klubi siirtyi johtoon jo 14 minuutin kohdalla, kun RoPSin keskikenttä pudotti pallon liian lyhyenä alaspäin, Vikman jäätyi viivalleen, ja Kibona pääsi väliin viimeistellen hallitusti. Heti perään RoPSilla oli tasoituspaikka, mutta Khorguashvili hukkasi Musodan pohjustaman tilanteen. Puolen tunnin pelin jälkeen Musonda kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Sambialainen ampui itse pilkun, mutta löysähkö laukaus alakulman jäi Karikkeen näppeihin.

Tasoituksen tuikkasi 65 minuutin kohdalla Khorguashvili. RoPS haki vaihdoista lisää vauhtia peliinsä ja Samuel Chidi hukkasi kolme selvää maalitilannetta. Klubi taisteli kynsin hampain ja onnistui estämään RoPSin lisämaalit. Ottelu oli jo lisäajalla, kun Ramadingaye taklasi Musondaa törkeästi. Punainen kortti oli selviö, mutta syy mistä erotuomari Mikko Lehtola ajoi myös Musondan kentältä, ei käynyt kenellekään selväksi.

Pettynyt RoPS

Klubin valmentaja Pasi Rasimus oli todella tyytyväinen pisteeseen.
- Olimme onnekkaitakin tänään. RoPSin paine oli koko ottelun ajan kova, ja paikkoja vaikka millä mitalla. Maalivahti Karike pelasi huippuottelun. RoPS oli fyysisesti ylivoimainen, mutta niin vain saimme pisteen mukaamme.

RoPSin Albin Granlund oli pettynyt.
- Piste tuntuu tappiolta. Meidän olisi pitänyt ehdottomasti voittaa peli. Meille tuli muutama virhe puolustuksessa, mutta noista maalipaikoista pitäisi tehdä osumia.
Päävalmentaja John Allen oli samoilla linjoilla.
- En ole ollenkaan tyytyväinen. Huolimaton viimeistely maksoi meille voiton. Hallitsimme peliä, mutta Klubin nuoret fiksut pelaajat olivat vaarallisia.
Allen ruoski joukkueensa hukattuja erikoistilanteita.
- Sinänsä kulmissa ja vapaapotkuissa ei ollut vikaa, mutta pelasimme tilanteet rangaistusalueella flegmaattisesta ja vastustaja oli aina ensin pallossa. Meillä oli ainakin 7-8 selvää maalipaikkaa ja hukattu rangaistuspotku.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227